vrachtwagen2aanhangwagenbootautotuinterraspexels-photo-24021rope-ropes-knot-woven-57396

Uw specialist in maatwerk voor dekzeilen, touwen & netten.

Wij zijn de specialist in maatwerk voor bachen, dekzeilen, netten en touwen


BGS: Bijna 25 jaar ervaring in het vak

BGS staat voor Bachen Grymonprez Staden. De bvba BGS werd opgericht in 1995 na de overname van zeilmakerij Bachen Samyn uit Staden. Vanaf het begin hebben we ons gespecialiseerd in de productie en verwerking van dekzeilen en bachen. Ondertussen hebben we bijna 25 jaar ervaring opgebouwd.

 

Hoge kwaliteit in touwen en koorden op maat

Met het oog op een aanzienlijke uitbreiding van de activiteiten nam BGS in 2012 de touwslagerij Tanghe-Vermeersch over. Sindsdien is BGS een van de weinige Europese bedrijven die nog met een lijnbaan van tien meter werken. Hiermee slaan we natuurlijke en synthetische vezels tot touwen en zijn we in staat om maatwerk af te leveren in gedraaid en gevlochten touw.

De kwaliteitstouwen van BGS worden gebruikt in de industrie, de bouw, de transportsector en veefokkerij, maar ook in de watersport en recreatiesector.

 

Verdere groei schept nog meer mogelijkheden

In 2016 zette BGS nog een stap vooruit door Tanghe, een fabrikant van dekzeilen, over te nemen in Wielsbeke. Dankzij de constante groei van BGS, beschikken we over nog meer slagkracht.

Onze productiehallen zijn gevestigd in Staden. Hier maken we onze dekzeilen, filterdoeken, gaasnetten en aanverwant technisch textiel op maat. In Roeselare beschikken we over een ruime opslagruimte voor onze touwen. We houden steeds een uitgebreide voorraad aan om onze klanten altijd snel van dienst te kunnen zijn.

 

Ben je op zoek naar een specialist in dekzeilen en bachen? Ook voor touwen, herstellingen en toebehoren ben je bij BGS aan het juiste adres.

Neem nu contact op